Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в от Старри Травел

Stella Meri Studios

Stella Meri Studios се намират в покрайнините на туристическото селище Неа Скиони. Апартаментният комплекс е построен на 50 метра от брега на морето и само на 100 м. от най- близкия плаж. Основната сграда е заобиколена от двор, който представлява 1800 кв.м поляна, пълна с цветя и обезопасена за деца. От балкона посетителите могат да се насладят на завладяващата гледка към залива Термакиос, Северно Егейско море и прекрасните залези.

Настаняване:
Апартаментите се състоят от хол, спалня с двойно легло и баня. Във всеке апартамент могат да се настанят 2 - 4 души, подходящи са и за 3 възрастни или четиричленно семейство. Предлагат релаксираща и спокойна атмосфера.

Всеки апартамент в Апарт Хотел Стелла Мери (Stella Meri Studios) разполага с напълно оборудвана кухня за 4 човека, хладилник, персонален сейф, сешоар, климатик, LCD телевизор. Спалното бельо се сменя два пъти седмично.   На разполажение на гостите на комплекса са: безплатен паркинг и безплатен безжичен интернет.  

Неа Скиони:
Неа Скиони е туристическо селище, което се намира на 110 км от Солун, разположено на западното крайбрежие на полуостров Касандра, Халкидики. Пристанището му е едно от най-големите на ръкава и според Тукидид е построено от пелопонески войници след края на Троянската война. По време на Римската империя е разрушено изцяло и след това е застроено отново от рибари през 1918 г., които му дават името Скиони - на най-старата колония в областта. Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel