Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в от Старри Травел

Royal Hotel

Разположен на хълм с прекрасен изглед към залива Термайкос и Солун, хотел Royal е само на 5 минути с кола от международно летище Македония. Той предлага изискана кухня, открит басейн с бар, модерни стаи с безплатен достъп до Wi-Fi интернет и балкони с изглед.

Модерните стаи на хотел Royal се отличават с комфортни мебели, ръчно изработени килими и уникални произведения на изкуството. Просторните бани имат вани, сешоари и тоалетни принадлежности.

Ресторантът предлага изглед към басейните и залива Термайкос и в него се сервират изискани ястия, приготвени от главния готвач на хотела. Хотелът предлага пълно меню и за онези от гостите, които желаят да се хранят в стаите си.

Royal е 4-звезден хотел, разположен на националния път Солун-Переа, който осигурява лесен достъп до плажа Переа. Хотелът се намира на 10 километра от концертната зала на Солун и на по-малко от 14 километра от Музея на византийската култура. Търговски център Mediterranean Cosmos се намира на 9 километра.

Освен това хотелът предлага 24-часова рецепция с многоезичен персонал, химическо чистене, коли под наем и транспорт с лимузина.Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel