Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в от Старри Травел

Porto Palace

Този старателно реновиран хотел е официално приобщен към елита на традиционните луксозни хотели на Солун. Той предлага най-голямата заседателна зала в област Македония и 24-часова рецепция, където персоналът ще направи всичко, за да Ви обслужи добре. Гостите могат да ползват безплатен частен паркинг.

Този 5-звезден хотел, разположен в историческа сграда от 1913 година, разполага с уникален интериор. Просторните стаи са декорирани с много внимание към детайлите и предлагат широк спектър от удобства, включително напълно оборудвана самостоятелна баня, работно бюро и безплатен бърз Wi-Fi интернет.

Превъзходното разположение на хотела близо до новото пристанище осигурява директен достъп до площад Аристотел (на 2.5 километра или на 5 минути път с кола), до който може да се стигне и с безплатния шатъл автобус на хотела.

Хотел Porto Palace представлява отличен избор за Вашия престой с неговите добре обзаведени стаи и безплатния открит паркинг с капацитет за 300 коли, както и със закрития паркинг за специални случаи.

Гостите могат да се насладят на средиземноморските гурме специалитети в а-ла карт ресторанта Zaytinya или да побъбрят на питие с други гости в хотелския бар P-Bar след натоварен ден или дори преди една още по-интензивна нощ.Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel