Почивки и екскурзии от Старри Травел

Почивки и екскурзии в от Старри Травел

На 1 км от селището Метаморфозис и на 85 км е Солун.
Катамаран Nirvana е винаги готов за пътешествия и приключения. Той е стабилен, иновативен, бърз, лесен за управление и удобен за плаване и акостиране.
На тази яхта можете да танцувате и дори да се разхождате колкото искате. Genesis ви дава пространството и свободата да се наслаждавате на хладния солен бриз и свежите пръски на вълните по цял ден.
Аристократичната осанка на Oceanis 43 - King Crimson, елегантно поклащаща се в някоя марина, със сигурност ще ви изпълни с възхищение.
Без значение дали търсиш романтика, или приключения, Moody Blues е твоята яхта.
Яхта Дъеьхся 34 - Pink Floyd e елегантна, приветлива и със светло сърце. Pink Floyd е яхтата, с която всеки би мечтал да се потопи във вълшебния синьо-бял свят на гръцките острови.
Супер луксозна яхта за невероятни преживявания ! 
Хотелът се намира в югозападната част на първи ръкав на Халкидическия полуостров - Касандра, в селището Неа Скиони. Разположен е на 50 м. от морето.
Хотелът се намира на красивия плаж на селището Фурка, на западния бряг на Касандра и на 103 км. от Солун. Всички стаи са с изглед море и от тях можете да видите най-красивите залези на Халкидики. 
Хотелът се намира на п-в Касандра, на 800 м от селището Ханиоти и на 150 м от брега на морето, на 100 км от летището в Солун.
Страници:  « Първа 89101112 Последна » от общо 12 страници


Свържете се с нас

За връзка с нас:
тел. 0879 46 80 45

Skype Status Starry Travel